Пропускане към основното съдържание

Мистър България сгащен ведно с Хамстера?

По непотвърдени данни Мистър България 2003 Мирослав Йончев е единият от арестуваните при акцията на ГДБОП
По непотвърдени данни Мистър България 2003 Мирослав Йончев е единият от арестуваните при акцията на ГДБОП, при която бяха задържани Антон Петров-Хамстера и още един 26-годишен мъж, работещ като охранител.



По рано днес от МВР съобщиха, че при спецакция е разбита организирана престъпна група за склоняване към проституция.

Непосредствено преди полет за чужбина на Летище "София" са били спрени за проверка две жени, работещи в модна агенция, и придружаващият ги мъж.

По време на операцията за 24 часа са задържани 26-годишният Ц.Ц., служител в охранителна фирма, криминално проявен и 29-годишният М.Й. – собственик на модна агенция.

Повече от година из медиите се носи мълвата, че модната агенция на Мирослав Йончев „MY Agency“ е покровителствана от Алексей Петров-Трактора, чиято дясна ръка пък е арестуваният при настоящата акция Хамстера.

Според схемата Мирослав Йончев прибирал парите от трафика на жени и ги предавал на Хамстера.

Антон Петров е подсъдим заедно с Трактора по делото „Октопод“. Името на Хамстера изплува и по другото мегадело „Наглите“.

Според публикациите чрез манекенките на „MY Agency“ Алексей Петров е събирал вътрешна информация за родни политици и бизнесмени.

В портфолиото на модната агенция е написано, че тя се оглавява от тесни специалисти в областа на модата, спорта и медицината и е създадена от топ модели за топ модели.

“MY Agency” е основана през 2007 година с президент Мирослав Йончев, който е магистър “политически мениджмьнт”, завьршил е политология в СУ и 1-ва английска гимназия София.

29-годишният мъж освен че е носител на титлата Мистър България за 2003 г., е и най-скъпият български мъжки модел. Освен това е световен шампион по фитнес (Москва 2003), първи подгласник на “Мистър Вселена” от Хановер през същата година.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.