Пропускане към основното съдържание

Диана Найденова потърси прошка от зрителите

Диана Найденова потърси прошка от зрителите
След като си навлече гнева на зрителите и най-вече на еколозите с обвинителния тон, с който водеше рубриката си "Нищо общо" миналата седмица, Диана Найденова обяви, че "затваря страницата" на случилото се.

Водещата на bTV обяви в днешното предаване: "Извинявам се на зрителите, но всеки има право да изпитва гняв, особено когато се раздава юмручно правосъдие. Позицията ми за ненасилие беше разчетена като позиция срещу протестите. За втори път търся прошка от тези, които огорчих в предаването си. Извинявам се, но всеки журналист и гражданин има право да изрази своя гняв".
Найденова публично обяви, че съжалява за поведението си към еколога Петко Цветков от фондация "Биоразнообразие", който беше неин гост миналата неделя. Субективното отразяване на проблема със  Закона за горите, твърдият тон и грубите прекъсвания на журналистката в предаването предизвикаха вълна от недоволство.
Още по темата
Хората масово изказаха възмущението си от поведението на Диана Найденова и поискаха журналистката да бъде уволнена. 
"Не съм дебелокож човек, който ще изяде един еколог. Никоя кауза обаче не трябва да бъде плащана с юмруци", заяви още през седмицата Диана Найденова в специално изявление, след като недоволството срещу bTV буквално взриви социалните мрежи.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.