Пропускане към основното съдържание

Охранителят Георги Енев е дължал големи суми на банки

Охранителят Георги Енев е дължал големи суми на банки
Георги Енев, който се предполага, че на 22 юни е откраднал 1.5 милиона лева в различна валута е трябвало да погасява кредит от 40 000 лева.

Вероятно това е и причината служителят на частната охранителна фирма "G4S" да извърши кражбата, обяснява Дарик.
Органите на реда разглеждат няколко версии за кражбата, като една от тях е и тази, че Енев е имал съучастник. До този извод разследващите са стигнали, след като са установили, че прехвърлянето на парите отнема технологично повече време. Енев е паркирал предварително автомобила си "Опел кадет" на ул. "Петрова нива" в Пловдив.
Криминалистите се надяват заподозреният все още да не е напуснал страната. Според запознати най-близкият начин за бягство в чужбина е през Калотина. Друг вариант е през Кулата в посока Гърция, но до там пътят е с 100 км по-дълъг.
Досега са разпитани всички, които са го познавали.
За мъжът се знае, че е разведен и има 6-годишна дъщеря. Органите на реда обясняват още, че е странял от околните и не е поддържал контакти с родителите си и бившата си жена.
Още по темата
23 юни 2012 18:22
662
Полицията вече е направила оглед на апартамента му, но не е открито нищо, което да е в помощ на разследването.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.