Пропускане към основното съдържание

Антон Петров – Хамстера е арестуван за подготвяне на тежко престъпление

Антон Петров – Хамстера е арестуван за подготвяне на тежко престъпление
Антон Петров – Хамстера беше арестуван във вторник вечерта, потвърдиха източници на "Дневник", запознати с акцията. Той беше задържан заедно със шофьора си и двама приближени при спецакция на МВР в автомобила си на бул. "Г.М.Димитров".


Причината за задържането е подозрение, че Хамстера подготвя ново тежко престъпление.

Антон Петров – Хамстера беше задържан при операция "Наглите" заедно с бившият съветник в ДАНС Марчело Джотолов. Те бяха обвинени в организирана престъпна група с цел изнудване и рекет. Заедно с Алексей Петров, Хамстера е подсъдими по делото "Октопод" за оглавяване на група за финансови престъпления.

През месец май тази година излезе информация, че Антон Петров готви покушение срещу председателя на Софийския градски съд Владимира Янева. Тогава той беше задържан за 24 часа и му беше издаден предупредителен протокол и беше освободен.

Източник dnevnik.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност