Пропускане към основното съдържание

Освиркаха Цветелина Янева заради Андреа!

Освиркаха Цветелина Янева заради Андреа!
Хора, присъствали зад кулисите на концерта на ТВ „Планета HD" издадоха, че в бекстейджа, Цветелина Янева била доста разстроена от реакцията на феновете, които скандираха името на Андреа, докато тя беше на сцената.


Още с излизането си пред публиката, Янева едва сдържаше сълзите си, тъй като само ден преди голямото събитие стана ясно, че колежките й са се възмутили от некоректното подреждане на последователността, с която ще се представят певиците.

Припомняме ви, че преди концерта Андреа зави, че няма да участва в концерта заради своя колежка. В последствие стана ясно, че това е Цветелина Янева, пише lifestyle.bg.

Андреа отправи следното послание до феновете си:
„Скъпи мои фенове, водена от уважението си към вас и най-вече от голямата си обич, съм длъжна да ви съобщя едно свое лично решение: утре вечер на концерта на ТВ Планета HD в София, няма да пея за вас! Истинската причина не е в поредния ми PR ход, а в една от певиците, която в желанието си да бъде Андреа е готова на всичко. Включително и да си плати, за да има своите 5 минути слава на моето място. Като позитивен човек дори в това открих плюсовете - благодаря й, защото от 5 години насам за първи път ще си открадна няколко дни почивка. А на вас мога да кажа само едно - обичам ви от цялото си сърце!"
Още с излизането си пред публиката, Янева едва сдържаше сълзите си

Източник dnes.bg

Коментари

  1. Петър Първи28 юни 2012 г. в 2:20

    Сега Пеевски ще пише във всичките си вестници че не е било Цветито било е Азис или Джена не Ани хуан или Анелия Каквото о да напише мисля че Цвети няма да прави повечр мърсотия На никого Няма да пише мърсотия по повод на колежките си по жълтите весници на Любовника си .няма да купува незаслужени награди няма да реди по свое осмотрение кой кога ще пее на концерта а ще остави професионалистиите да правят това и ще настъпи мир и всички ще бъдат щастливи и ние феновете ще си получим певиците които обичаме Защото ако аз харесвам цвети и си я изкам то този до мен си харесва Андреа и има право да я чуе Ако не си е взела урок по -зле за нея

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.