Пропускане към основното съдържание

Брат и сестра загинаха при катастрофа край Крушевец

Брат и сестра загинаха, а седем души са ранени при катастрофа, станала снощи край бургаското село Крушевец, съобщиха от полицията в Бургас.



Всичките хора са пътували в джип "Мицубиши шогун". При произшествието на място е загинала 22-годишна жена от село Крушевец, която пътувала на задната седалка на автомобила.

25-годишният й брат е починал в болницата в Бургас, където е бил настанен с тежки травми. В кома е 25-годишен мъж от същото село.

Шофьорът на колата – 42-годишен мъж с инициали И. Г., е неправоспособен. Освен това тестът с дрегер е установил, че е употребил алкохол.

По първоначални данни водачът е изгубил управлението над автомобила, който се е преобърнал няколко пъти встрани от платното.

Шофьорът и останалите пътници в мицубишито, сред които и 16-годишно дете, са настанени в болницата в Бургас.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.