Пропускане към основното съдържание

Смъртта на Станислав настъпила след удушаване

Смъртта на 11-годишния Станислав от видинското село Лагошевци е настъпила след удушаване, сочи заключението на съдебните лекари.

Тялото на детето бе открито на 21 януари в гориста местност около селото. Преди това Станислав бе в неизвестност от 18 дни.

Станислав има още трима братя и сестра. Родителите му са социално слаби и живеят от помощи.

Досъдебно производство срещу неизвестен извършител за причиняване на умишлено убийство по член 115 от Наказателния кодекс е образувано в полицията във Видин, съобщават от МВР.

Материалите по случая са докладвани в Окръжна прокуратура-Видин.

Определен е наблюдаващ прокурор по досъдебното производство, под чието ръководство продължава активната работа на разследващите за разкриване авторите на тежкото престъпление, посочват от МВР.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.