Пропускане към основното съдържание

Автобус с 12 шивачки се обърна край Пловдив

Автобус, превозващ 12 шивачки, се обърна на пътя между селата Момино и Стряма, съобщиха от МВР-Пловдив. Инцидентът е станал около 7.50 часа.

Само една от пътничките е имала болки в главата и е била транспортирана за преглед в болница.

Все още е затруднено движението по пътя Пловдив-Хасково и водачите трябва да пътуват с повишено внимание. Причината за това е станалата около 3.00 часа катастрофа.

На около километър след Бяла река камион с 25 тона товар влязъл в канавката на пътя и се обърнал.

Автомагистрала "Тракия" в посоката от София към Пловдив все още е затворена, движението се извършва през Пазарджик.

До момента от мястото на катастрофата са изтеглени единият от катастрофиралите тирове и автобусът.

Припомняме ви, че около 5.30 часа два камиона се блъснаха на аутобана. Веднага след това в тях се удариха автобус и лек автомобил "Пежо" с гръцка регистрация.

Четирима души са транспортирани за преглед в болница, няма тежко пострадали.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.