Пропускане към основното съдържание

Борисов ми отмъщава, сигурен е Марин

Скандалът с помилванията е отмъщение на премиера Бойко Борисов. Така смята предишният вицепрезидент Ангел Марин.

„Отмъщение от Борисов за това, че аз му дадох такава квалификация какво представлява той – че той е позор за България. И отмъщение на тези, на които не съм удовлетворил молбата – ходатайството, искането за помилване или за българско гражданство”, заяви още той пред bTV.

Марин обясни, че е помилвал 533 души, а е отказал помилване на 8628 души.

„Като се сметнат техните близки, познати, покровители, тези бандити, които си имат банди, колко много стават хората, които ме ненавиждат за това, че не съм намалил присъствието им в затвора”, посочи той.

Според него с този измислен скандал се цели да се заличат другите скандали.
„На управляващата партия и на заемащия длъжността министър-председател Борисов е коронен номер да отричат всичко, направено от другите. Техен обичай е да очернят всички други, които преди това са били във властта и тези, които не са с тях”, коментира още Марин.

Според него има опит да се прикрият гафовете в борбата срещу престъпността, като се измисли, че вицепрезидентът „имам някакво едва ли не добро отношение към престъпниците”.

„Помилването е един акт на справедливост и на милост към хората, които са попаднали в такова положение, и на тях трябва да им се помогне”, заяви Ангел Марин.

Според него е жалко, че министърът на вътрешните работи не може да разбере това.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.