Пропускане към основното съдържание

Гардове на НСО вече пазят Яне, получавал много заплахи

Охрана вече пази лидера на РЗС Яне Янев след взривовете от началото на седмицата, заяви самият той пред Дарик. След избухналата бомба пред централата на партията и клуб на ДСБ Янев се срещнал с премиера Бойко Борисов и поискал да му бъде осигурена охрана от НСО, защото получава все повече заплахи. 

Лидерът на РЗС благодари за съдействието на министър-председателя. Освен охрана, Янев е поискал от премиера лично да следи развитието на разследването на взривовете.

Яне Янев представи на пресконференция в Русе и кандидатите от партията си за кметове на общините Иваново, Две Могили, Сливо поле и Ценово, съобщи БТА.

Кандидати съответно са: Тодор Чубуров – икономист, Игор Статев – инженер-педагог, Любомир Петров – инженер, и Павел Николаев – икономист, специализирал "Социален мениджънт".

Преди две седмици Яни Янев обяви кандидатурата на инженера Пламен Цветков за кмет на Русе. След седмица ще бъдат съобщени кандидатите за кметове в останалите русенски общини – Ветово, Борово и Бяла. На пресконференцията Яни Янев съобщи за масово, според него, напускане през последните месеци на партия ГЕРБ от нейни членове.

Пред журналистите в Русе кандидатът за президент от РЗС Атанас Семов обвини правителството, че насърчава организираната престъпност и поиска отново предсрочни парламентарни избори за Велико народно събрание.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.