Пропускане към основното съдържание

Парламентът гласува вота на недоверие

На извънредно заседание парламентът ще гласува вота на недоверие към правителството като последна точка от програмата си. Няма очаквания кабинетът да падне.

Правителството на Борисов разчита, освен на гласовете на своите депутати, и на предсталителите на "Атака" и на независимите.

Още по темата

Седем часа продължиха вчера дебатите по вота, внесен от ДПС заради "провал в политиката по вътрешна сигурност и обществен ред, отложеното членство в Шенгенското пространство, полицейщината и нарушаването на основни човешки права".

В продължение на час и половина вътрешният министър разясняваше постигнатото от правителството на ГЕРБ в областта на сигурността и борбата с престъпността.
Общият му извод е, че мнозинството е изпълнило 90% от програмата си в тази сфера, а свършеното ще остане в историята.

Премиерът гледа дебата от кабинета на председателя на Народното събрание. Това което видя не му хареса, защото "не чул една смислена дума".
Гласуването в парламента се очаква да бъде около 19.15 тази вечер.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.