Пропускане към основното съдържание

Гласувайте, че да спрем ГЕРБ, зове Станишев

Единственият инструмент срещу манипулирането на изборите е хората масово да излязат да гласуват, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев във Велико Търново.



Той изрази опасенията си, че в предизборната кампания ще бъде включена цялата държавна машина – МВР, министрите, депутатите.
Според него управляващите ще използват всякакви средства, за да спечелят изборите.
Лидерът на БСП отбеляза, че въпреки уверенията за дългата скамейка от кадри, ГЕРБ крадат кандидати за предстоящия местен вот и всеядно поглъщат мераклии за власт от всякакъв цвят и политически партии.
Станишев за пореден път изтъкна, че предстоящите избори за президент и местна власт са много важни не само за БСП като партия, но и за България.
Той беше категоричен, че БСП единствена може да спре ГЕРБ от пълно овладяване на властта и разрушаване на държавността.

Още по темата

Според Станишев в предстоящата предизборна кампания особено важна ще бъде ролята на младите хора, които "първи разбраха фалша и лицемерието на управляващите".
По думите му никакви първи копки, откриване на магистрали и театрално рязане на ленти не могат да прикрият повишаването на цените на храните и горивата, и обедняването на все по-голяма част от населението.
"Цената на уж постигнатите от ГЕРБ успехи плащат най-бедните", каза Станишев.
Той подчерта, че политиката на обновление и израстване на нови кадри в партията вече дава своите първи резултати. От 260 общини в страната в 35 кандидатите за кметове от БСП са в младежка възраст.  
Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.