Пропускане към основното съдържание

"На калпавия космонавт и космосът му пречи"

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков няма спирка. След като снощи Димитър Бербатов призна, че заради него не е в националния отбор, днес кметът на Сливен отвърна на нападателя.

"Има си право човекът. Явно в последно време от позицията, която гледа, повече е почнал да разбира и повече му просветлява за футбол. Кой какво говори за мен и какво си мисли, няма да коментирам", заяви Лечков пред "Гонг".

"Пак ще се пошегувам - мисля след седмица да го поканя тук, защото организираме пленер за художници, а той е най-добрият футболист сред художниците и най-добрият художник сред футболистите", продължи Лечков.

"Искам да ви питам: "Вие, журналистите повече ли имате право да критикувате, при положение, че аз като бивш футболист и сега като ръководител, съм минал през етапите, които Бербатов минава и още не е стигнал?", запита вицето на Борислав Михайлов.

"На селекционера му е дадена пълна свобода. Не може всички треньори, които са водили националния отбор да са некадърни, а футболистите да нямат вина. В целия нормален свят на никой нищо не се спестява и бива критикуван, така има развитие. Нямам личен конфликт с когото и да е", уточни Лечков.

"Ако не искате критика, не ми се обаждайте, не ме питайте за мнение. На калпавия космонавт и космосът му пречи", завърши той.
Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.