Пропускане към основното съдържание

Уайнхаус колабирала след пир с алкохол и наркотици

Певицата Ейми Уайнхаус бе намерена мъртва след предполагаем пир с алкохол и наркотици, съобщи в. "Мирър". Тя бе на 27 години.

Ейми, която години наред се бореше срещу пристрастяването си към хероина и алкохола, колабирала в дома си в Северен Лондон. Това е нереално, напълно съм съсипан". Той бе предсказал, че дъщеря му ще умре, ако не преустанови консумацията на алкохол и наркотици. Връщам се у дома, трябва да съм до нея, допълни бащата на Ейми.

Миналата нощ полицията описа смъртта й като "необяснима". Певицата, която имаше света в краката си след излизането на изключително успешния й албум "Back to Black" през 2006 г. и спечели 5 награди "Грами", е участвала в редица пиянски запои в дома си.
Миналата нощ полицията запечата жилището й, като десетина полицаи стояха пред него. Смъртта й шокира музикалния свят. В интернет заваляха съобщения от скърбящи по смъртта й фенове от целия свят. 

"Не мога ди си поема дъх и непрестанно плача, е написала Кели Озбърн в Туитър. Загубих една от най-добрите си приятелки. Винаги ще те обичам и никога няма да те забравя".

Марк Ронсън, продуцирал албума й "Back to Black", е написал в Туитър, че е чувствал Ейми като сродна душа, предаде Асошиейтед прес. Тя бе като моя сестра, това е един от най-тъжните дни в живота ми, уверява продуцентът.

Музикалната легенда Тони Бенет, който през март записа песента "Body And Soul" заедно с Уайнхаус в знаменитите студиа "Аби Роуд" в Лондон, я нарече невероятна певица. 

"Много съм натъжен, след като научих за кончината й, е написал Бенет в свое комюнике. Тя бе изключителен музикант и притежаваше рядко срещана интуиция като вокалистка. Огорчен съм от преждевременната й смърт".

Не липсват обаче и съобщения в критичен тон, предаде Ройтерс. Тъжно е, когато някой умре, но е трудно да изпитваш уважение към човек, който е пристрастен към наркотиците, независимо колко е талантлив, е написал фен. 

На тези съобщения фронтменът на групата "Мачпойнт 20"Много хора заявяват това, защото смъртта на Ейми Уайнхаус не е изненадваща. Надявам се да са по-състрадателни към приятелите си".

От Американската академия по звукозапис, която връчва наградите "Грами", отбелязаха, че Уайнхаус органично смесваше рок, джаз, поп, соул и създаде свое неповторимо звучене в песните си.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.