Пропускане към основното съдържание

Краси Аврамов описа задкулисната Евровизия

Един от най-скандалните български участници в Евровизия – Красимир Аврамов, реши да събере личните си емоции от международния конкурс, като издаде първия си роман с автобиографични елементи.
Книгата на Човека глас вече може да се намери на книжния пазар у нас. Тя се нарича "Между два свята: Любов, лъжи и Евровизия" и описва добре скритото около конкурса, който предизвика поредица от скандали.
Краси Аврамов спечели българското му издание през 2009 г. с песента "Illusion". Но победата му само предизвика възмущението на медии и музиканти, които с учудваща прямота поискаха музикантът сам да се откаже от конкурса.
Уви, това не стана, а изпълнението на "Illusion" въведе Краси Аврамов в неположителна класация на официално признатия от EBU-EUROVISION сайт www.estoday.com/news/.
Там Човека глас се нареди на трето място за най-кичозно облекло.
Пред родния ни талант застанаха единствено унгарците от Zoli Adok и Батман от Gypsy.cz - Чехия. Аврамов изостава само с 59 гласа от победителя, събрал 199 гласа от допитването.
Иначе песента Илюзия събра незавидните седем точки, "спечелени" и от Турция, и от Македония.
Нито един член от музикалното жури не е дръзнал да даде гласа си за Краси.
Как обаче изглеждат нещата през очите на Аврамов, може да прочетете в неговата книга, която според автора е изградена от няколко жанра. Историята преплита трилър, екшън, комедия и романтика.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.