Пропускане към основното съдържание

Фолк певецът Илиян се жени и бяга в Америка!


Певецът на 2009г.Илиян разкри плановете си да се ожени за приятелката си Бела и двамата да заживеят в Америка. Изпълнителят не уточнява кога точно ще мине под венчило, но признава, че ще е възможно най-скоро.
Преди няколко месеца медиите разкриха връзката му с хубавицата Бела. Колеги на Илиян разкриват, че момичето имала доста проблеми с родителите си, които не можели да повярват, че тяхната щерка се е залюбила с циганин. С течение на времето обаче свикнали с тази мисъл. А и певецът показал, че няма да е лош зет, а напротив. Той засипвал бащата и майката с подаръци, a към самата Бела се отнасял като с принцеса.
Последната любопитна вест около чалга звездата е, че записва трио със своите колеги Борис Дали иКонстантин. Очаква се парчето да е един от пролетните хитове у нас. „Песничката е динамична и се надяваме да стане нещо готино. До месец и половина – два най-късно ще е готова. Не искаме да бързаме и да претупваме нещата, за да стане хубава.“, казва Илиян пред „Блясък“ и се надява да повторят успеха на „Тупалка“.

Източник kliuki.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.