Пропускане към основното съдържание

Задържаха хуманитарен работник педофил в Силистра

27-годишният силистренец, който преподавал превенция на сексуалното и наркоманното рисково поведение, често канел в дома си 13-16-годишни момчета

Полицията в Силистра задържа 27-годишен хуманитарен работник, съхранявал и разпространявал порнографски материали с деца в интернет, съобщaват от МВР. 
М.К. е бил наблюдаван в продължение на два месеца. 
Разследването е установило, че задържаният често приемал в дома си деца на възраст между 13 и 16 години - предимно момчета, и ги черпел с алкохол. 
Той печелел доверието им като лектор доброволец в хуманитарна организация, където по ирония преподавал превенция на сексуалното и наркоманното рисково поведение.
Полицаите са открили десетки негови снимки, на които позира с насочен нож или пистолет към главите на непълнолетни момчета. Ръцете на някои от тях са приковани с белезници. 
На други фотографии мъжът е заснет да танцува гол или е в неприлична поза с момчетата. 
Полицията предполага, че той е блудствал с някои от гостувалите в дома му деца.
В жилището са намерени компютърна конфигурация и магнитни носители със стотици порно снимки и клипове с малолетни и непълнолетни момчета. 
Иззети са шест видеокамери, разположени на различни места в апартамента, газов пистолет, палки и белезници.
Продължава работата за установяване контактите на мъжа и участието му в мрежа за обмен на актови снимки с деца в интернет.
М.К. е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Срещу него е образувано дознание.

Източник vesti.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.