Пропускане към основното съдържание

Всяка 10-та симулира. Срамота!

Мъжете може и да се гордеят със своите сексуални подвизи изключително много
Мъжете може и да се гордеят със своите сексуални подвизи изключително много, но се оказа, че цялата работа се прави в името на запазването на това проклето его.
Господата едва ли ще останат доволни да научат, че десет процента от жените симулират оргазъм почти всеки път, когато правят секс.
Това поне показват печалните резултати от проучване, направено във Великобритания по поръчка на компанията производител на безалкохолните напитки Stimul8.
В допитването са участвали 3000 жени, а резултатите от класацията на срама са:
Близо 48 процента от тях признават, че им се е случвало да се преструват по време на полов акт.
7 процента от анкетираните са прекратявали връзка заради незадоволителен сексуален живот.
Около 16 процента от дамите се оплакват от липсата на любовна игра, а 11 процента от участничките не са доволни, че партньорите им достигат до оргазъм твърде бързо.
Данните от проучването сочат също, че 25 процента от жените избягват да дискутират проблемите в секса с партньорите си, тъй като или се притесняват, или им се струва безсмислено да ги обсъждат.
Горещо се надяваме мъжете да се постреснат от тези обезпокояващи резултати и да помислят малко повече за своята партньорка.
Има толкова прекрасни начини за практикуването на секс и е срамота, ако този божествен акт се ограничи само до 10-минутно ежедневно облекчение.
Ако мъжът не се старае достатъчно да задоволи своята партньорка ( не не може), обаче, тя рано или късно бива принудена да го запознае с него.

Източник tialoto.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.