Пропускане към основното съдържание

Лекари приеха мъж в безпомощно състояние, пак от Гърция

53-годишен мъж е постъпил в благоевградската болница след лечение в Гърция.
53-годишен мъж е постъпил в благоевградската болница след лечение в Гърция.

Той е приет около 14.00 часа в безпомощно състояние, съобщи пред Фокус директорът на болницата в Благоевград д-р Красимир Михайлов.


53-годишният Йордан Кузманов от Сливен е транспортиран от екип на Центъра за спешна медицинска помощ и е настанен в нефрологично отделение.

Той няма остри заболявания, а по-скоро хронични, сочат прегледите направени в болницата.

След стабилизирането му, ще осъществим контакт със социалните служби, като ще предложим да бъде настанен в дом за възрастни хора, допълни д-р Михайлов.

Кузманов е лекуван, но не се знае по какъв начин, тъй като документите, с които е изпратен, са на гръцки език.

Това е третият случай, в които в благоевградската болница постъпва за лечение мъж, изпратен в безпомощно състояние от съседна Гърция.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.