Пропускане към основното съдържание

Мостът при Рибник тотално се разпадна

Мостът на Струма при петричкото село Рибник тотално се разпадна
Мостът на Струма при петричкото село Рибник тотално се разпадна, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

По рано днес от МВР съобщиха, че мостът е бил повреден от придошлата река.


Павлова заяви, че са изпратени екипи на Областното "Пътно управление" и на централно управление на Пътната агенция, които да огледат и заснемат съоръжението.

По думите на министъра мостът е сериозно разцепен.

Павлова допълни, че пътят към Петрич ще бъде временно затворен и ще се създаде временна организация на движението.

Има обходни маршрути за всичките населени места, заяви министърът. По нейни думи най-важното е, че няма жертви, след като сутринта придошлата вода отнесе кола. Шефьорът обаче се измъкна и остана невредим.

От МВР пък съобщиха, че поради срутването движението по посока от София към Петрич ще се извършва през моста, намиращ се между Сандански и с. Вълково.

Движението от ГКПП "Кулата" към Петрич ще се извършва през с. Тополница.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.