Пропускане към основното съдържание

Починахме си, налага се да управляваме, сигурен е Доган

Починахме си, налага се да управляваме, сигурен е Доган
Ахмед Доган изрази увереност, че ДПС неизбежно ще участва в следващото управление на страната.


"Налага се да управляваме, отпочинахме си достатъчно. Без нас няма да мине, ние сме многосериозни политици, от гледна точка на опита ни, няма друга партия с такъв опит – и административен, и управленчески, на централно и местно ниво", заяви той.

Доган бе днес гост на възпоменателен митинг за жертвите на насилствената смяна на имената на турците и помаците в село Бял извор, Ардинско.

На площада пред множеството лидерът на ДПС се закани, че след година пак ще мине оттук, за да поиска подкрепа за конкретна програма за управление.

"Без нас не става, не знаят да управляват, правят гафове, изядоха онези над 8 милиарда ресурс, който им оставихме, хазната е празна, чудят се откъде да намерят пари, рекетират бизнеса, посегнаха на пенсионния фонд", заяви той.

Ахмед Доган заяви още, че "възродителният процес" ще продължава и в бъдеще в България.

"Затова дали в явна форма – радикално, със сила, войска, танкове и дали в тиха форма – пълзящо, уж умно, уж изпълнена с демократични тригонометризми, "възродителният процес" ще продължава. Но от 100 години няма друг бацил, който да се противопоставя на тази тенденция, освен бацилът на ДПС", категоричен бе той.

По думите му няма страна на Балканите, в която под една или друга форма да не е провеждан процес на асимилация.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.