Пропускане към основното съдържание

Спипаха и Пепи Амигоса

Петър Петров - Пепи Амигоса е бил задържан от МВР
Петър Петров - Пепи Амигоса е бил задържан от МВР, съобщи БНТ.

Все още не ясно кога е закопчан той, по непотвърдена информация това е станало още в петък вечерта.


Пепи Амигоса се считаше за много приближен на убития Иван Тодоров – Доктора. Амигоса е с петгодишна ефективна присъда за пране на пари.

През януари тази година Върховният касационен съд го призна за виновен за това, че е легализирал повече от 99 млн. лева незаконно придобити пари.

След излизането на решението на ВКС обаче Петър Петров се укри.

Името на Пепи Амигоса нашумя по времето на правителството на НДСВ. Тогава финансовият министър Милен Велчев, транспортният министър Пламен Петров и депутатът Мирослав Севлиевски бяха снимане на яхта в Монако с Петър Петров.

На заден план на снимката се виждаше и вече покойният Иван Тодоров – Доктора.

По-късно Доктора и Амигоса се скараха и прекратиха отношенията си.

Вчера беше арестуван и задържан за 24 часа и Евелин Банев - Брендо

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.