Пропускане към основното съдържание

"Анти България" във Facebook

Антибългарска страница в най-популярната социална мрежа Facebook привлече вниманието на хиляди потребители.

Скандалната група "Анти България" публикува обидни и дискриминиращи текстове за страната ни.
"Ако мислите, че България е една смотана държава и не заслужава да е в Европейски съюз", гласи описанието на групата, изписано на латиница. "Българският език звучи много тъпо. Мразя ги! Българите изобщо нямат морал", опитват да се аргументират създателите на страницата.
Целта на групата е да събере 40 000 последователи против страната ни. Засега е далеч от постигане на резултати и за повече от 2 месеца групата е събрала едва 30-тина души, като повечето от тях са го направили с цел да защитят националното ни достойнство. В отговор разгневените българи са изписали стотици коментари в защита на страната ни и са създали алтернативна група "Да спрем групата "Аnti Bulgaria"...България над Всичко!!!.
"Недоумяваме как може да се създават такива групи като "Anti Bulgaria" Искаме справедливост за опетняването на нашата родина, на нашия народ", пишат разгневени граждани.

ГДБОП вече са получили много сигнали за тази група и са предприели необходимите мерки за спирането й. Очаква се в срок от 30 дни страницата да бъде закрита.

Източник actualno.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.