Пропускане към основното съдържание

Милошев се разграничи от спора между Халваджиян и bTV

Все още предстои развръзката в разразилия се конфликт между bTV и "Глобъл Вижън", зад който стоят братята Магърдич и Джуди Халваджиян.


Миналата седмица двете страни отправиха взаимни обвинения след свалянето на "Господари на ефира" и "Пълна лудница", закани за съд, а накрая чрез декларации се разбраха да покажат договорите си публично.

Продуцентът Евтим Милошев, от името на Dream Team, днес се разграничи от спора със специална декларация.

"Категорично се противопоставяме на опитите да бъдем въвлечени в спор, в който Dream Team не е страна. Смятаме, че такива конфликти уронват авторитета на телевизионната индустрия като цяло. Телевизионният бизнес може да се развива само в почтено партньорство между двата най-важни субекта - телевизионен канал с чувство за обществена отговорност от една страна и силен независим продуцент от друга.

Упражняването на контрол върху медии или върху журналисти представлява сериозна обществена опасност. Екипът на Dream Team категорично не би допуснал външна намеса в съдържанието на своите телевизионни проекти.

Дългогодишната ни успешна работа с bTV е факт, защото никой никога не си е позволявал да цензурира предаванията ни и винаги сме имали чисти финансови отношения с bTV. В тяхно лице имаме коректен партньор, с който съвместно създадохме най-популярното телевизионно шоу "Комиците", най-успешното риалити шоу "Сървайвър" и най-гледания сериал в българската телевизионна история след 1989 година - "Столичани в повече".

В заключение изразяваме надежда, че bTV и "Глобъл Вижън" ще съумеят да разрешат противоречията си в полза на
обществения интерес, на зрителите и на доброто име на телевизионната индустрия", пише в изявлението.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.