Пропускане към основното съдържание

Лечков твърдо убеден, че ще спечели трети мандат

Кметът на Сливен Йордан Лечков смята, че в бъдещия Общински съвет в града от управляващата партия ще има поне 22 общински съветници. Той се кандидатира за трети мандат като независим, но е подкрепен от ГЕРБ.
„Сам се издигам, независим съм и партиите решават дали ще ме подкрепят”, каза пред радио „Фокус” – Сливен Лечков.
Той заяви твърдата си убеденост, че ще спечели изборите и върви към трети мандат.
Йордан Лечков допълни, че месец преди задължителния отпуск преди изборите ще обяви какво е свършил той и общинската администрация през предходните два мандата.
Прогнозата му за присъствието на социалистите в местния парламент бе за максимум пет души, а за останалите политически партии не даде прогноза, тъй като според него те не са сериозни опоненти.
Лечков добави, че от две години в града се води предизборна кампания, от която губят всички сливналии. 

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.