Пропускане към основното съдържание

Жената и футболът – две съвместими понятия

Футболът е като религия за повечето мъже. Те не само се наслаждават на играта, но се чувстват част от нея. В мига, в който започнат първенствата по футбол, светът се променя – мъжете също.

Малко обаче са нежните половинки, които могат да се примирят да слушат виковете на половинката си или бурните коментари на цялата тайфа, която той е поканил у дома за свещения мач. Да бъдем реалисти, почти никоя жена няма да издържи повече от веднъж стоически наказанието да гледа с вас футбола, който не разбира и не обича. Все пак има и изключения, но не се надявайте много да попаднете на такова.

Ще си кажете: Е, това е част от моя живот, имам право на поне едно мъжко удоволствие, не е нужно да го споделям с нея, така че тя ще разбере и ще търпи. Щом ме иска, ще приеме и моите желания. До някаква степен е така. От друга страна обаче, вие й натрапвате нещо в дома ви, което тя със сигурност после ще ви изкара през носа. И за да не си развалите семейния уют, може да опитате да я приобщите към футболната ви страст. Как ще стане това ли? Ето и няколко предложения:

Накарайте я да заложи на някой отбор

Става въпрос за малка сума, без да го превръщате в хазартно увлечение. Тя ще се дърпа, но я офертирайте по интересен начин и така ще има стимул да следи дали отборът й (а той вече ще се превърне в НЕИН) е добър и тя може да се изфука пред вас със сериозен нюх и усет. Ако загуби, убедете я да опита отново. Това малко съревнование между вас може да се превърне в интересна игра на доказване.

Купете й секси дрехи с цветовете и инициалите на любимия ви отбор

Да сте чували за жена, която отказва нови дрехи? Разбира се, не се хвърляйте към размъкнатите фланелки. Вече има къде-къде по-секси екипчета с имена на футболисти, футболни отбори и знаците им. Направете й и няколко комплимента, след като облече новия си тоалет и така постепенно ще придобие по-големи симпатии към любимия ви отбор и може да склони да изгледа някой мач с вас без излишни драми.

Поглезете я с коктейли по време на мача

Мъжете гледат футбол и пият бира. Разчупете стереотипа! Вие си пийте бирата, но на нея направете няколко маргарити, „секс на плажа", мартинита с маслинки... като си пийне повече, определено ще омекне, а и жестът ви няма да остане незабелязан. Внимавайте да не я превърнете в алкохоличка. Все пак бая мачове трябва да изгледа!

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.