Пропускане към основното съдържание

Берлускони и Дарина – сърдечно приятелство и бизнес

Италианското електронно издание "Дагоспиа" цитира публикация на седмичника "Оджи", посветена на отношенията между Силвио Берлускони и Дарина Павлова.
Италианското електронно издание "Дагоспиа" цитира публикация на седмичника "Оджи", посветена на отношенията между Силвио Берлускони и Дарина Павлова.


"Тя отдавна е негова сърдечна приятелка. Свръхбогатата по наследство българка Дарина Павлова сега стана и негова съдружница. На 26 април по "Рете куатро" (Rete 4 - един от каналите на телевизионната мрежа на Берлускони "Медиасет") стартира програмата "Сънувайки Италия" (Sognando Italia), посветена на италианците в Америка, която е съвместна продукция на "Медиасет" и на фирмата на Павлова.

Красива, фрапантна, любителка на лукса, Дарина е вдовица, наследила множество хотели на Черно море, която живее в Щатите, но когато се намира в Италия, е единствената от приятелките на Кавалера, настанена като негова гостенка във вилата "Джернето" в Лезмо (община в провинцията Монца и Брианца на областта Ломбардия).

Преди няколко седмици в салоните на вилата бе дадена специална вечеря в нейна чест със съпровод от песни и премии. Червени рози красяха масите, а поднесените равиоли бяха във форма на сърце. Бившият премиер беше седнал между Дарина и Теодора Стефанова, братовчедка на Дарина и екстрасенс, която твърди, че живее с извънземно в стомаха си.

Заедно те изгледаха кабаретния спектакъл и лотарията, в чийто награден фонд фигурираха музикални дискове, предмети за домашна наредба и комплекти интимно бельо. След това Силвио изпълни три нови композирани от него песни и разказа неприлични вицове", посочва изданието, цитирано от БТА.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.