Пропускане към основното съдържание

ГЕРБ изяждали наследството на тройната коалиция

ГЕРБ доизяждат наследството на "лошата тройна коалиция"
ГЕРБ доизяждат наследството на "лошата тройна коалиция", те обаче посягат и към "Сребърния фонд", изсмукаха наследството, сега смучат от бъдещето на хората.



Тази теза разви лидерът на БСП Сергей Станишев в Смолян, където положи първия подпис на подписката за свикване на референдум за строежа на АЕЦ Белене, предаде БТА.

Станишев прогнозира, че в рамките на 3 месеца ще бъдат събрани над 500 хиляди подписа за свикване на референдум за АЕЦ "Белене".

Управлението на ГЕРБ приключва, заяви лидерът на социалистите, който оценява посоката на властта като към задънена улица. Според него управлението става все по-антидемократично и авторитарно и залага на полицейщина, репресия, насилие и страх.

„На конгреса на БСП трябва много ясно да кажем, че сме срещу ГЕРБ, че ние сме алтернативата на ГЕРБ“, заяви още Станишев. По думите му един от изводите от тройната коалиция е, че трябва да има предварително начертани политики и принципи, от които не може да се отстъпи.

„В тройната коалиция правихме компромиси в името на по-големи цели, но хората ни наказаха за дребните компромиси, пропускайки големите неща“, добави още Станишев.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.