Пропускане към основното съдържание

Появява се нова националистическа партия

“Има нужда от нова националистическа партия, защото в този сегмент в политическото пространство вече има вакуум”, заяви за БТА Кирил Гумнеров, един от последните трима напуснали парламентарната група на "Атака".

Гумнеров коментирал, че бивши координатори на "Атака" по места са му се обадили с идеята за създаване на нов патриотичен проект, след като той и колегите му излязоха от групата и станаха независими депутати.

Той уточнил, че става дума за 17-18 души, които смятали, че е крайно време да се създаде нова националистическа формация, тъй като "Атака" е отстъпила своите позиции сред хората.

“Идеята е още в суров вид, предстоят ни срещи с тях през следващите седмици”, обяснил Кирил Гумнеров.

Още по темата

Според него вариантът да се създаде нова структура е много добър и с течение на времето е обречен на успех, тъй като все още няма оформена алтернатива на "Атака".

Гумнеров подчертал, че такава формация трябва да се появи, независимо дали ще тръгне от напусналите групата депутати или от координаторите по места.

“Проектът е сериозен и ще отнеме повече време, така че не бихме могли да участваме в предстоящите избори наесен, защото не може да се подготвят нещата в толкова кратки срокове”, уточнил той.
Кирил Гумнеров и другите двама напуснали групата на "Атака" – Валентин Николов и Огнян Пейчев, изпратили и съобщение за вероятните собственици на офшорките на Сейшелските острови, към които част от депутатите на "Атака" били поръчители.
Вероятните собственици били Христо Косев Христов, който е починал преди година, и Камен Тодоров Петров, вуйчо на съпругата на Волен Сидеров и портиер на централата на партията, твърдят отцепниците от "ПГ на "Атака" пред БТА.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.