Пропускане към основното съдържание

Петър Ангелов призна за убийството на Женя от Варна

21-годишният Петър Ангелов
21-годишният Петър Ангелов, обвинен в убийството на връстничката си Женя Тодорова от Варна, е поискал съкратено съдебно следствие, обяви днес говорителят на окръжната прокуратура в морската столица Радослав Лазаров.


Той уточни, че младият мъж е признал вината си, докато лелята на жертвата - Светла Тодорова, която е обвинена в подбудителство, отрича да е съучастничка в кървавото меле.

По думите на прокурор Лазаров делото за убийството ще бъде внесено в съда до 27 декември.

По случая са назначени 12 експертизи и са събрани достатъчно доказателства, че Петър е извършител на престъплението, като е убил Женя с користна цел и особено жесток за нея начин.

Младото момиче беше открито мъртво в дома си на 27 септември със 75 прободни рани.
По-късно стана ясно, че убиецът й Петър, е извършил жестокото престъпление друсан и в условията на изпитателен срок на условна присъда за притежание на наркотици.

Женя попаднала под зверските удари на ножа по поръчка на леля си, която имала апетит към имота, който обитавало семейството на момичето.

38-годишната Светла Тодорова обещала 2000 лева на гаджето на дъщеря си – Петър, за да убие момичето. Платила му капаро от 500 лева, а останалите казала,че ще даде като свърши работата.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.