Пропускане към основното съдържание

Законът е еднакъв за всички, изказа се и Борисов

"Законът е еднакъв за всички". Така премиерът Бойко Борисов коментира в девинското село Осиково отнетите лицензи на „Лукойл Нефтохим”.

Още по темата

Той припомни, че рафинерията е била предупредена още преди месец да постави необходимите измервателни уреди според изискванията.
Борисов допълни, че утре в 10,00 часа финансовият министър Симеон Дянков има среща с ръководството на „Лукойл”, където ще бъде дадена последна възможност за евентуален график, за да може в следващите два месеца рафинерията да изпълни изискванията на закона.
В момента 20 мобилни екипа следели складовата наличност в рафинерията.
Министър-председателят не коментира обвиненията на опозицията с думите, че не се интересува от нея.
"Категорични сме, че няма да нарушим закона", заяви премиерът и изрази надежда рафинерията да продължи да работи.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.