Пропускане към основното съдържание

Личев: ГЕРБ да отговоря за СРС-скандала

Аз 20 години се занимавам с политика и изпитвам едно отвращение вече, когато се заговори за СРС-та и изобщо за такива милиционерски тактики. Защото те са доста елементарни, принизяват общественото мислене в България. 
Това заяви в интервю за Dnes.bg председателят на Земеделския народен съюз Стефан Личев.
Трябва наистина да има последствия. Тук не говоря само за вътрешния министър, говоря за политическата формация, която допуска такова нещо, защото аз изобщо не мога да си мисля, че това го е правил Цветан Цветанов само. Това е и отговорност и на премиера, и на ГЕРБ. Това е скандал, за който трябва да отговаря цялата партия ГЕРБ, смята Личев.
Земеделците с кандидат за президент?
Не е изключена възможността две земеделски формации – участници в проекта АБВ, да издигнат кандидат за президент. 
На практика има две земеделски формации, които в момента дават признаци за живот. Това са Земеделският народен съюз и Земеделският съюз "Ал. Стамболийски" (с лидер Спас Панчев). Ако намерим някакъв вариант, може и да издигнем кандидатура. Но засега нямаме наистина още достатъчно разговори, за да можем да конкретизираме каквото и да било, заяви Стефан Личев.
Мисля, че за кандидат-президентска двойка още няма някакви конкретни разговори и от наша страна [ЗНС], и от движение АБВ. Може би това ще стане до 2-3 месеца, добави председателят на ЗНС.



Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.