Пропускане към основното съдържание

БСП депутати алармират: ГЕРБ приватизира апетитни дружества

Депутатите от БСП Петър Мутафчиев и Захари Георгиев обвиниха ГЕРБ в готвени далавери с имоти.
Червените определиха като скандални готвените изменения в Закона за приватизацията и следприватизационния контрол. Те са внесени миналата седмица от народни представители от партия ГЕРБ, като с тях се цели изваждането на четири атрактивни предприятия от забранителния списък за приватизация – „Български пощи” ЕАД, ‘АДИС” ЕООД, „Аудиовидео Орфей” ЕАД, и „Военно издателство” ЕООД.
"Скандален и фрапиращ е фактът, че промените не се внасят от Министерския съвет, каквато е практиката, а се използват депутати „маши”, заяви пред журналисти в Пловдив депутатът от БСП Захари Георгиев.
Левицата подозира частни интереси зад готвените бъдещи приватизации. Като пример опозицията посочи Агенцията за дипломатически имоти в страната – „АДИС” ЕООД, в чийто капитал има 630 апартамента, почивни станции в планините и по морето, както и над 20 резиденции.
"Приватизацията на тази държавна фирма е чиста далавера”, заяви бившият транспортен министър Петър Мутафчиев.
По думите му скандална ще бъде и готвената приватизация и на пощите, след като дружеството бъде извадено от забранителния списък.
"Дружеството е на печалба и ако бъде раздържавено, управляващите от ГЕРБ по-лесно ще могат да продадат имотите му”, коментира още Мутафчиев.
Според хората на Сергей Станишев готвената приватизация и на другите две апетитни дружества е заради атрактивните имоти, които притежават.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност