Пропускане към основното съдържание

Цветанов: ГЕРБ обсъжда и Борисов за президент


В ГЕРБ се обсъждат три имена на кандидати за президент. Сред тях е и това на премиера Бойко Борисов. Има и една жена. Това съобщи вицепремиерът Цветан Цветанов по ТВ7.
„Не е сериозно една партия да не обсъжда кандидатурата на собствения си лидер”, допълни той.
Цветанов отказа да съобщи повече, като посочи, че в момента, в който се вземе политическото решение, кандидатурата ще бъде обявена официално.
„Не очакваме сериозна подкрепа на президентските избори от Синята коалиция”, посочи още вицепремиерът.
Според него най-сериозният опонент ще бъде БСП. „Мисля, че това ще бъде най-вълзовият двубой на изборите”, посочи той.
„През последните 10 години купуването на гласове стана политика за печелене на избори”, коментира Цветан Цветанов.
Той посочи, че МВР продължава да работи срещу това явление.
Ако Борисов спечели вътрешната номинация за кандидат-президент, тогава ще се мисли кой ще стане премиер, уточни Цветан Цветанов.

Източник actualno.com

Тагове избори, избори 2011

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност