Пропускане към основното съдържание

Жестоко меле пред столична чалготека

Четирима младежи пострадаха при сбиване пред известна столична чалготека след скандал заради текст на песен в клуба.

Момчетата са на възраст между 20 и 25 години. Един от тях е опериран в "Пирогов", след като е бил намушкан с нож в гръдния кош. 

Други двама младежи са закарани в болницата с по-леки порезни рани, а още един пострадал е приет във Военномедицинска академия, предаде bTV.

Мелето е станало около 04:00 часа тази сутрин в известно чалга заведение в центъра на София, където е избухнал скандал между две компании - от турски и от български произход. 

Причината са били остри реплики на етническа основа, провокирани от песен. 

Охраната изхвърлила скандалджиите извън клуба, където започнал масовият бой. 

Полицията е задържала участниците в него и е започнала разследване на случая.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.