Пропускане към основното съдържание

38- годишен граничен полицай загина при тежка катастрофа

При тежка катастрофа на панорамния път между Мизия и Оряхово, загина 38-годишен граничен полицай
При тежка катастрофа на панорамния път между Мизия и Оряхово, загина 38-годишен граничен полицай, предаде Агенция Фокус.


Трагедията се случила към 2.40 тази нощ след като на заледен участък тир с полска регистрация се завъртял и в ремаркето му се ударил идващ от насрещното джип, в който пътували двама полицаи.

Водачът на джипа е починал, а колегата му и полският шофьор са невредими.

Заради катастрофата бе затворен пътят II-15 в района на Оряхово, съобщи пресцентърът на агенцията "Пътна инфраструктура". Обходният маршрут бе по пътя "II-11" Оряхово-Мизия.

Временно се затваря и пътят "Е-79" Мездра-Ботевград в района на Копляновец заради аварирали тежкотоварни автомобили. АПИ съобщава още, че временно се въвежда ограничение за движението на товарните моторни превозни средства по пътя "II-84" Якоруда-Аврамово-Велинград - автомобилите трябва да са без ремаркета и полуремаркета.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.