Пропускане към основното съдържание

Ники Михайлов занесе 1001 рози на Алисия

Ники Михайлов занесе 1001 рози на Алисия
1001 рози получи попфолк певицата Алисия от Ники Михайлов по време на концерт в столично заведение снощи.


Фолкзвездата започна своя лайв и когато искаше да поздрави гостите в клуба след първото изпълнение, тя бе прекъсната от диджея, музиката спря и на фона на светлинни ефекти на сцената започнаха да се появяват огромни кошници с червени рози.

Изненадата бе дело на нейния любим - вратаря на националния ни отбор по футбол Ники Михайлов. Футболистът дойде да подкрепи певицата, тъй като тя се появи на участието си въпреки високата температура, която я мъчеше.

Алисия призна пред публиката своята голяма любов към него и пожела на всички жени да имат такъв мъж до себе си.


Алисия
Снимка: Night Flight

“Изключително съм щастлива, че Ники е до мен. Той е правил много жестове към мен досега, но тази вечер направо онемях. Истината е, че преди две години ме спечели със своята галантност, като ми изпрати вкъщи 777 рози, защото знае, че 7 е любимото ми число. Сега обаче е много различно, нямам думи”, призна фолкдивата.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.