Пропускане към основното съдържание

По шията целуват само смелите мъже, останалите...

Целувката на първата среща говори много. Тя може да означава много неща и да бъде предизвикана от различни подбуди. Някои мъже с целувката просто се опитват да вкарат жената в леглото, задоволявайки сексуалния си глад, за други това е вид приключение, пише gazeta.ua.

Те целуват, за да проверят колко успешна е била срещата и дали са успели да пленят спътницата си. Има мъже, за които целувката е формалност и нищо повече, която обаче дава празни надежди на жените и впоследствие разбива сърца.

Ако изпращате момичето до дома му, не отлагайте целувката до последния момент. Точно преди раздялата едва ли ще се получи толкова романтично. Съществува възможността да бъдете прекъснати от съседи или минувачи. За първата целувка по-добре изберете алея в парка.

Какво точно влага мъжът в целувката може да се прецени по това къде се „цели“.

Ако целувката е по бузата, това може да означава приятелско „Довиждане!“ или „Симпатична си ми“ и „Бих искал да те видя отново“. Ако е бърза и по устните, значи, че момичето му е харесало и мъжът е развълнуван от нея.

По шията обаче целуват най-смелите. Не на всяко момиче би му допаднало това на първата среща, защото заявява откровено сексуално желание. Същото важи и за т. нар. "френска целувка".

Ако момичето е впечатлено от момчето още на първата среща, няма нищо срамно или развратно то първо да инициира целувката.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.