Пропускане към основното съдържание

Румяна Коларова: Балотажът е все по-несигурен

С интерес наблюдавам ефекта „Кунева”. Този ефект има два основни видими резултата – позицията на БСП и на Калфин е атакувана не само от дясно, но от двете страни, от което по-скоро печелят атакуващите. И второто, което е с обратен ефект, критиката на Кунева към управлението на ГЕРБ е либерална критика.


Това каза за Нова телевизия социологът Румяна Коларова по повод на предстоящите президентски избори и изминалите през седмицата дебати между основните опоненти Росен Плевнелиев (ГЕРБ), Ивайло Калфин (БСП) и Меглена Кунева (независим), предаде АСН.

От всичко това следва, че балотажът става малко по-несигурен. Преднината на първия се увеличава, добави Коларова. По думите й едва ли има най-добре представил се в дебатите.

На въпрос кой ще е по-удобният противник за Плевнелиев при втори тур, Коларова заяви, че е малко вероятно Кунева да отиде на втори тур, което поставя Калфин като опонент на Плевнелиев.

Източник actualno.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.