Пропускане към основното съдържание

Берлускони искал номера на Наоми Кембъл


Италианският премиер Силвио Берлускони искал телефонния номер на модела Наоми Кембъл. Това забелязала съпругата на бившия  британски премиер Гордън Браун по време на официална вечеря, предаде Асошиейтед прес.
По-късно тя се пошегувала за случката с авторката на "Хари Потър" Дж. К. Роулинг, разказва госпожа Браун в интервю за днешния брой на в. "Дейли Мейл". Браун не уточни кога се е случило това и дали Берлускони е приближил Кембъл директно. Кембъл присъства на официална вечеря заедно с Браун,  Берлускони и други световни лидери по време на срещата на върха  на Г-20 през 2009 г. в Лондон, посочва АП.
74-годишният Берлускони бе обвинен наскоро, че платил за секс с непълнолетна  и след това използвал служебното си положение, за да прикрие  този факт.
Сара Браун разказва и за срещата си с Мишел Обама в Лондон.  Първата дама на САЩ й казала : "Най-накрая човек с нормален  ръст." Госпожа Браун, която е майка на две деца, разкрива  подробности от живота си в дневници, които ще излязат като  поредица в британски вестник следващата седмица.
Браун разказва как десетки пъти е успявала да не падне във вечерни рокли пред  световни лидери, а веднъж била принудена да лети отделно от  съпруга си до Вашингтон и се преоблякла в тоалетната на самолета за президентската вечеря.
В публикуваното интервю, което има за цел да рекламира  книгата на Браун, тя признава, че съжалява най-много за това, че не направила достатъчно, за да подкрепи управлението на съпруга си и не говорила открито по време на най-важните му политически битки.
"Когато се върна назад, може би единственото нещо, което щях да променя, е, че щях да говоря повече", заяви пред "Дейли  Мейл" 47-годишната Браун от офиса на благотворителната си  организация в централен Лондон. В дневниците си Браун разказва  и за смъртта на дъщеря си Дженифър, която почина на 10 дни през  2002 г.


Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.