Пропускане към основното съдържание

Не се притеснявам. Тъст нямам!

„Не се притеснявам от никаква проверка на Цветанов”, заяви премиерът Бойко Борисов в Разлог.
Той помоли да престане да бъде питан за имотното и финансово състояние на вътрешния министър, чийто тъст и тъща се оказаха с разминаване в доходите.
„Тъст нямам. Защо аз да се притеснявам за тъста и тъщата на Цветанов", каза още Борисов.
 
Премиерът се пошегува, че бащата на съпругата на вътрешния министър трябва да се притеснява, ако бъде хванат с любовница. „Данъчните са друго нещо - всеки трябва да си плаща данъците", отсече Борисов.
В отговор на въпрос дали назначаването на Цветан Цветанов за председател на предизборния щаб не е начин да бъде отклонен от длъжността му на вътрешен министър, Бойко Борисов каза, че обикновено тази длъжност заемат председателите на партиите.
„Ако премиерът стане председател, ще излезе, че някой ме отстранява за един месец от длъжността, ако не сложа и Цветанов, трябва да сложа трети човек, когото партията не познава”, коментира премиерът.
Цветанов бил избран за председател на предизборния щаб на ГЕРБ, защото е разпознаваем за кметовете на партията. Друг човек, според премиера, ще е фасада за щаба.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.