Пропускане към основното съдържание

ГЕРБ изчерпа доверието на СДС

Кредитът на доверие, който дадохме на това правителство е тотално изчерпан. Това каза на пресконференция след редовното заседание на Националния изпълнителен съвет на СДС председателят на партията Мартин Димитров, предаде БТА.

По думите му причините за това са последните действия на управляващите с назначаването на Петко Сертов на висока държавна длъжност, както и липсата на реформи и борба с корупцията и престъпността.

"Вече нямаме сериозни политически мотиви да подкрепяме този кабинет", посочи Димитров. 

Сините разкритикуваха и изказване на вицепремиера и председател на националния изборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов за коалирането на партията след изборите. 
Цветанов на практика вчера каза, че ще правят на места коалиции с БСП, но след изборите, посочи Димитров. От СДС поискаха списък с общините, в които са възможни такива коалиции, но преди изборите, за да са запознати с тях тези, които ще гласуват за ГЕРБ.

Източник actualno.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.