Пропускане към основното съдържание

Навръх първа пролет НДСВ започва кампания “Пътят през кризата”




Снимка: НДСВ
Навръх първа пролет НДСВ започва кампания “Пътят през кризата”, съобщиха от царската партия.
С три основни послания на 8 билборда в София жълтите посочват най-важните според тях  принципи за преминаването на България през кризата.
Трите царски послания са: “Икономиката, икономиката, господа!”, “Реформите – спирането забранено” и “Пазете работещите”.
С тези три послания НДСВ се надява да намери подкрепа от гражданите за това, че най-важният обществен въпрос сега е икономиката на страната и запазването на човешкия ресурс, посочват от пресцентъра на партията.
“Кампанията е необичайна по време, защото сега няма избори и НДСВ не се стреми да натрупа никакъв тясно политически актив.

Още по темата

НДСВ още веднъж проявява своята национално отговорна позиция и предлага експертния си и управленски опит на всички, които биха се вслушали в разума. За да минем всички през кризата възможно най-безболезнено”, посочват последователите на Симеон Сакскобургготски.
“Не забравяйте, че в кризата, ако не запазите икономиката и средната класа, после няма да има какво да управлявате! Платете на бизнеса просрочените му задължения. Връщайте ДДС в най-кратки срокове. Намалете, а не увеличавайте осигуровките и данъците”, призовават от НДСВ.
Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.