Пропускане към основното съдържание

При Биг Брадър по калцуни

Къщата в Нови хан бе отворена за журналисти
Къщата в Нови хан бе отворена за журналисти


Биг Брадър покани представители на медиите на късна неделна закуска – пресконференция в своята къща в Нови Хан. За да не изцапат, всички журналисти разгледаха дома обути в калцуни.
В двора на къщата има ресторант, магазин и фризьорски салон. В тях участниците ще могат да харчат парите, които Биг Брадър ще им раздаде, а сумите ще бъдат равни на месечните им доходи в реалния живот.
В двора на къщата има и „говорещо дърво”, в което има тайник.
След разходката в луксозно обзаведената къща можем да признаем, че тя наистина е „наелектризираща”. При ходенето вътре с найлонови калцуни се получава страхотно статично електричество.
„В търсене на семейните ценности” – това е концепцията на Big Brother Family, която е уникална за световната история на формата. 
Според статистиката 80% от българските семейства признават, че не са щастливи. В 40 на сто от българските семейства има случаи на домашно насилие, броят на разводите у нас е скочил двойно през 2008 година, а 38% одобряват възпитанието с шамари. България е на първо място в Европа по изоставени деца до 3-годишна възраст 
Номиниране за изгонване ще бъдат цели семейства, но гласуването ще бъде отделно за всеки от съпрузите, за да се разбере кого точно не харесват зрителите.
Децата в къщата няма да участват в мисиите. 
Броят на участниците ще бъде определен в последния момент. От четвъртък вечер всички кандидати са изолирани от външния свят в хотел и са под наблюдение. Кои ще влязат в къщата, ще решат продуцентите часове преди началото на първия live в понеделник, 22-ри март от 20 часа. 
Организаторите намекнаха, че в къщата ще попаднат бивши съпрузи. А ето и още подробности за участниците.

Патриархалното семейство

Той е на 38, а тя на 34. Имат дъщеря и изкарват по 4000 лева на месец. Живеят в „градче със себе си заето, на 20 километра от Бургас”. Тя има предишен брак. Не излизат заедно. Той често е навън, а тя прекарва повече време в къщи. Затова пък и двамата употребяват алкохол. Той тропа с юмрук по масата, а тя изпълнява домакинските задължения с мрачни мисли в главата. И двамата смятат, че сексът е много важен за тяхната връзка. Той е важен и за други връзки и социални контакти, в които тя го подозира. Приема изневярата равнодушно, защото „той все пак е мъж”. Той далеч не е толкова толерантен. Често се карат за детето. Той е прекалено строг родител. Заради „освободеността й”, но по вероятно заради първия й брак, родителите му не я харесват. 

Семейство Адамс

Тя е по-голяма от съпруга си с две години. Двамата общо са на 66 години. Имат едно общо дете и едно от предишния приятел на жената. Живеят в собствено жилище в града на тепетата. Той я смята за прибързана и прекалено емоционална, а тя него – за флегма и нерешителен. За него казват, че е нацист, а за нея – че е луда. Смятат себе си за крайни противоположности, но се обичат безумно и са идеални един за друг. Имат бурна и страстна връзка. Веднъж в живота си са се разделяли. Тя се върнала на третия ден, защото не издържала без него. Красиви са и често са обект на желание от страна на противоположния пол. И двамата обичат флирта. Но тя предупреждава, че ще избухне, ако той флиртува с друга в къщата. Той е будист, интересува се от философия, а тя е доста нервна и се страхува от смъртта.

Златна сватба

И двамата съпрузи са на 62 години. Той е интелектуалец и изобретател, а тя – вярната му половинка и благородна лекарка. Имат син, дъщеря и три внучета. Смятат себе си за идеалната двойка, а хората около тях определят любовта им като вечна. Обичат да се разхождат вечер в стария град и да си почиват на каменните пейки в театъра. Интелигентни и уважавани, достолепни хора. Той обича да бъде ухажван и много се дразни, че жена му не обръща достатъчно внимание на външния си вид. Според него често караниците им завършват в леглото.

Бохемите

Един порядъчен собственик на ресторант и една не дотам порядъчна актриса. Тя се гордее с това, че може да изкарва пари и изкарва повече, които основно харчи за външния си вид. Много добре осъзнава, че привлича отсрещния пол. Смята, че той не я ревнува, но тя него – много. Дава му оценка 10 за секс. Не са си изневерявали и не намират оправдание за такова нещо. И двамата не излизат с приятели и не пият. В къщата определено ще бъдат център на внимание, защото са интересна двойка и защото от нея струи сексапил. И двамата са под 30-годишни и живеят в град, който не старее. 

Заврян зет 

Тя е на 36, а той на 37. Докарват си около 2000 лева на месец. И двамата имат високо самочувствие за външния си вид и водещото във връзката им е сексът. За него тя е идеалният партньор, за нея – той не е. Тя е по-общителна от двамата и често излиза по женски. Тези двамата не могат да се разберат кой командва в семейството. Тя се дразни, когато той пие, става агресивен, обижда и псува. А той – когато къщата не е подредена. Тя не работи и домакинските задължения са изцяло нейна грижа. Той “помага”, като глези децата и й създава още повече работа. Той признава, че е изневерявал, но тя не знае за това. Той се страхува от високо, тя от самотата. Били са на ръба на развод, защото неговите родители не я приемат. Той се чувства като гларус в клетка далеч от морските вълни. 

Кокетката и кученцето

Тя е млада, 19-годишна майка, а той е със 7 години по-голям от нея. Живеят с родителите си. Тя има основно образование, а той е по-умният в къщата, защото е завършил средно. Преди е била манекенка, а той – футболист. Така се запознали и се взели. Сега горчиво съжаляват, че не са продължили професионалните си кариери. 
Тя приема брака по-свободно и би си позволила няколко връзки едновременно. Излиза често с приятелки, а той остава вкъщи при детето. Тя обича флирта, той – не. Тя му е изневерила, той на нея – не. Тя го плаши с бой, ако флиртува в къщата на Big Brother Family. Свекървата не я харесва, смята я за надута и лоша.

Брак с чужденец

Той е истински джентълмен, а нейната най-голямата грешка е, че се е родила в България. Любовта и уважението са най-важни за тях. Сексът не остава по-назад. Тя е по-общителна, излиза често и е много ухажвана. Двамата харчат много пари за детето, за дрехи, бижута и забавления. На него му липсва единомислие във връзката и се дразни на това, че тя е твърдоглава. Тя пък не приема неговата агресия, нервност и това, че пие алкохол. Заради тези неща се карат много често. Двамата определено ще бъдат център на внимание, защото тя е красива, а господинът – контактен. Той влиза в къщата, за да угоди на жена си. Тя живее в морската столица, а той е гражданин на чужда държава. 

След края на пресконференцията всички журналисти получиха претакано зеле, царска туршия и домашна ракия. Дали това е намек за битовизмите, в които ще затънат участниците, или еманация на истинските устои на българското семейство – времето ще покаже.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.