Пропускане към основното съдържание

Борисов: Ако поканя ДПС във властта, ставаме несменяеми

Ако аз днес кажа: "Каня ДПС във властта", ние ставаме несменяеми. Това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването „Времена и нрави” на професор Юлиан Вучков по Канал 3. Министър-председателят заяви, че ГЕРБ са първата партия, която не е взела ДПС в коалиция и потвърди, че ще продължи да отстоява тази позиция.

По думите му - ДПС са направили много през тези 20 години - особено в посока корупция. 

В ДПС са най-подготвените политици, смята Борисов."Това, че през всичките тези обръчи на фирми са минали толкова много пари, които е би могло да отидат по много по-добри неща, това, че в много малки населени места, вместо в големите градове, са вкарвани пари за канализация и за изчезвали, това, че подобни на „Цанков камък” обекти, където милиарди левове са потънали, са безспорни факти. Но точно толкова вярно, вече познавам горе-долу политическата класа, за наше съжаление най-подготвените депутати, най-подготвените политици са в ДПС", казва Борисов, предаде Фокус.

"Къде е нашата национална политика през всичките тези 20 години? Защо когато са ставали президенти, всички са отивали да се кланят на Доган? Защо когато са правили правителствата, за да имат спокойно управление, са отивали и са предлагали коалиция? Защо когато през това време, когато всичките тези безобразия са се правили, никой не е реагирал? Ние сме първите, които това нещо го правим", каза Бойко Борисов.
"Аз искам моите депутати да се научат да говорят, да се държат и даимат политическо излъчване на подобни на Лютви Местан политици. Той има политическо поведение, каквото и да не ми харесва в неговото говорене" – каза Борисов.

Източник actualno.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.