Пропускане към основното съдържание

Гаджева не била гадже на Сидеров

Сидерова искала да изхвърли Гаджева от "Атака".
„Разпад в партия „Атака” няма, има разпад в семейство Сидерови”.



Така Деница Гаджева – определяна като ябълка на раздора в политическия и личния живот на Волен Сидеров, коментира пред bTV раздялата му с Капка Сидерова.

Гаджева, която бе спрягана за гадже на лидера на „Атака” след появата на техни общи снимки, отрече да има връзка с него.

Обясни ги с просто съвпадение на обстоятелствата – била на спортен лагер в Бургас, по същото време, по което цялата централа извършвала предизборна обиколка по Черноморието.

Тя обаче изрази възхищението си от дейността на Сидеров и го нарече „философът на българския национализъм”.

По думите й той най-точно е обяснил причините за раздялата със съпругата си, които не били заради друга жена, а лични.

Гаджева дори започнала сама да си обяснява защо е настъпил разрив в политическата двойка, гледайки медийните й изяви като част от новата партия на „отцепниците”. Според нея Капка залитала към спиритуални сеанси и разговори с духове – мисъл, далеч от прагматичната.

В редиците на партията двете не били близки, но имали колегиални отношения. Ревността на бившата половинка на Волен Сидеров обаче имала своите корени в миналото.

Сидерова изхвърлила младо момиче от партията, защото смятала, че привлича партийния лидер, твърди Деница Гаджева. На общо тържество пък се скарала на Калина Крумова, че танцувала с всички освен със сина й Димитър Стоянов.

Според нея основният разрив между Сидерови е настъпил след намесата на личните в политическите амбиции.

„Волен със сигурност е доказал качествата си във времето. Той е философът на българския национализъм, а тя се занимава с книги за врачки. Разделени са едните интереси от другите интереси. Не изпитвам неприязън към нея, а към това, което се случва на партията. Мъчно ми е – как до преди ден си се борил заедно с един човек и след като е станало нещо, се опитваш да съсипваш цялата партия”, сподели Гаджева.

Около името й се завъртя и друг скандал – за скъпо жилище в центъра на София, което купила с подкрепата на лидера на „Атака”.

Пред bTV Деница Гаджева обясни, че апартаментът е платен с пари от кредит, отпуснат след „една година ходене по мъките”. За да го изплаща, всеки месец депутатската й заплата отивала за вноската от 1400 лева.

Допълнително възнаграждение от 1000 лева обаче получавала от труда, който полага като член на партията.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.