Пропускане към основното съдържание

Софи – депутат, депутат, радва ѝ се Фидосова

Зам.-шефката на ГЕРБерите в парламента Искра Фидосова остана очарована от изпълнението на Софи Маринова, която дойде днес в парламента, за да изпее "Джелем, Джелем" по повод наближаващия Международния ден на ромите, 8-ми април.


"За първи път слушам г-жа Маринова в парламента, но я слушам може би над 20 пъти на живо. В моя избирателен район тя е чест гост на наши мероприятия", допълни Фидосова.

Депутатката подхвърли, че е крайно време да има и ромски представител в родния парламент.

"Може би е време и човек като г-жа Маринова да бъде и депутат в следващото 42-ро Народно събрание", каза тя.

На въпрос дали ромският славей има шанс на "Евровизия", Фидосова каза: "Ако трябва да съм откровена - абсолютно да. Смятам, че тя ще грабне сърцата на всички зрители, които ще наблюдават "Евровизия" от различните страни. Знаете, че България не може да гласува за своя славей. Аз й стискам палци и вярвам, че ще успее", допълни депутатката.

След думите на Фидосова Софи Маринова поясни, че е дошла в НС по покана на ГЕРБ и най-вече на вътрешния министър Цветан Цветанов.

"Така че днес, мисля, ще се забавляваме и ще ви изпея химна на ромите, обяви гласовитата певица пред насъбралите се депутати и журналисти. После грабна микрофона и взриви с гласа си кафенето на народния представител с "Джелем Джелем", после им изпя и "Love unlimited", песента, с която ще представя България на "Евровизия" 2012.

Моето послание е всички да се обичат и да се усмихват повече, промълви след изпълнението си Маринова.

Певицата обяви, че на "Евровизия" ще пеe сама, без балет. В момента стилисти и гримьори подготвяли цялостната й визия.

"Така че ще се постарая да не ви засрамя и да ви представя в най-добрата форма. Не съм суеверна, но ако става дума за ритуал за успех, синът ми Лоренцо ще е с мен в Баку, с него се чувствам най-силна и, естествено, ще се помолим на Господ да бъде с мен на сцената и да се представим добре", допълни Софи Маринова.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.