Пропускане към основното съдържание

Интерпол търси Малкия Маргин

Интерпол издирва с червена бюлетина Николай Маринов – Малкия Маргин
Интерпол издирва с червена бюлетина Николай Маринов – Малкия Маргин, показва справка в организацията.



В съобщението се посочва, че Маринов се издирва заради престъпления, застрашаващи живота и здравето, престъпления, включващи използване на оръжия, и организирана и трансгранична престъпност.

В бюлетината се посочва, че Малкия Малгин се издирва по искане на българските власти.

Николай Маринов е в неизвестност от 06.01.2010 година. Той се издирва за съучастие в убийството на радиоводещия Боби Цанков, който беше застрелян на 05 януари 2010 година в центъра на София.

Малкия Маргин и брат му Красимир Маринов – Големия Маргин бяха обвинени за подбудителство за убийството на Цанков.

Веднага след разстрела на радиоводещия Големия Маргин беше задържан, но брат му се измъкна от органите на реда.

Dnes.bg припомня, че през февруари тази година Върховния касационен съд окончателно оправда двамата братя Маргини по обвинение, че са поръчали убийствата на ген. Любен Гоцев, Никола Дамянов и покойния вече Иван Тодоров-Доктора.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.