Пропускане към основното съдържание

Нов български филм през септември

Нов български филм ще зарадва родната публика през септемрви
Нов български филм ще зарадва родната публика през септемрви. Това е гангстерската комедия „Пистолет, куфар и три смърдящи варела” на режисьора Георги Костов. Заглавието,а и самата атмосфера на филма е вдъхновено от продукцията на Гай Ричи „Две димящи дула” („Lock, Stock and Two Smoking Barrells“).


Лентата разказва историята на 23-годишния студент Антон, по прякор Красивия. Той има мечта, но за да я осъществи са му нужни пари, за да продължи следването си.

По стечение на обстоятелствата обаче Красивия се забърква в поредица от неприятности. На екрана зрителите ще видят преплитащи се комични и абсурдни моменти. В цялата каша са замесени съмнителни лица като: наркобос, който има навика да подрежда легла, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски и други.

Комедията е кинодебют на звездата от сериала „Под прикритие” Ивайло Захариев, който е откритие на режисьора. Актьорът ще си партнира с двама свои колеги от друг български сериал – „Стъклен дом”. Това са Георги Кадурин и Асен Блатечки, който ще играе ролята на Чеченеца.

В една от главните роли ще се превъплъти и удостоената с „Икар 2012” актриса – Рая Пеева. Тя спечели сърцата на журито и зрителите с дебюта си в спектакъла ‘Отблизо”


В лентата зрителите ще видят също Деян Донков, Иван Савов, Дичо, Део, Влади Въргала. Филмът е със специалното участие на проф. Илия Добрев. Оператор е Георги Райков.

Лентата е снимана преди няколко години, но постепенно са допълвани някои сцени.От екипа твърдят, че тя се отличава с динамика, много екшън настроение и енергичен саундтрак.

Продукцията започна да се популяризира още през миналата година. Очакваше се премиерата й да бъде през месец май, тя обаче бе отложена за 14 септември 2012г.

Източник actualno.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.