Пропускане към основното съдържание

12-годишната Кристина е новият талант на България

12-годишната Кристина е новият талант на България
Дали за продуцентите на шоуто, дали за зрителите, у нас талантът се измерва най-вече като гласови възможности.



И второто издание на "България търси талант" качи на трона певица. Това е 12-годишната Кристина Арабаджиева от Асеновград, която освен популярност спечели и наградата от 60 000 лв.

Тримата, които тръпнеха до последно да чуят името си, бяха Кристина, Метин Енимехмедов и 10-годишната Виктория Цанкова. В крайна сметка ликуваха в Асеновград за сметка на двата най-големи морски града Бургас и Варна.

Във финалната вечер победителката се представи с песента "Камино", а поредно силно представяне имаше и Метин. Фактът, че той бе печелил друго риалити шоу, по същата телевизия, сякаш предопредели загубата му.

"Не очаквах да съм победителка, много съм развълнувана. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще отида в музикално училище", заяви минути след шоуто 12-годишното момиче.

Тя призна, че обича всички стилове, важното било само да пее. Сред любимите й изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс.

"На репетицията се притесних, тъй като всички участници са много талантливи. На финала беше най-трудно. На сцената гледах Хилда, защото винаги е усмихната и позитивна", заяви тази сутрин по bTV талант номер едно за тази година.

Каквото е казал Бог, това ще стане - така Кристина коментира своето бъдеще.

На нас ни остава да й пожелаем успех и да не последва съдбата на първата победителка Богдана Петрова, която не успя да се наложи на родната сцена и изчезна от полезрението на публиката.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.